text.skipToContent text.skipToNavigation
633934
Toimitusmyyntituote, huomioi pidempi toimitusaika

Nestemäinen  energia täydennysrehu poikiville/poikineille lypsylehmille. Auttaa täydentämään energiavajetta, parantaa syöntikykyä ja tukee utare- ja sorkkaterveyttä kiihdyttämällä aineenvaihduntaa.

Energianlähde: tuotteen sisältämät propionaattit ja haihtuvat rasvahapot ovat glukoosin esiasteita, jotka muodostavat eläimelle nopeasti sulavaa energiaa. Kasviperäinen: propyleeniglygoli tarjoaa asteittaista energian saantia.

Rehun saannin stimulointi: erinomainen maittavuus (melassi ja aromit) auttavat lisäämään kokonaisrehunkulutusta, mikä lisää pötsin tilavuutta ja ehkäisee energian vajetta.

Pötsin mikrobiston toiminta: Hiivahydrolysaatit sisältävät runsaasti mm. aminohappoja, peptidejä, vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita, jotka ovat ihanteellisia ravintoaineita pötsin mikrobiflooran toiminnalle. Koboltti on keskeinen osa B12-vitamiinissa, joka on välttämätön pötsin mikrobiflooran toiminnalle.

Erinomainen tekninen toimivuus ja monikäyttöisyys: hyvä olomuoto, juoksevuus ja erinomainen tekninen toimivuus myös lypsyrobotilla ruokittaessa. Voidaan annostella säilörehun/appeen päälle tai -sekaan. Voidaan letkuttaa, ruokkia lypsyasemalla käsin tai automaattisesti lypsyrobotilla tai väkirehukioskilla.

Maksan terveys: Sen lisäksi, että sorbitoli on haihtuvien rasvahappojen esiaste, se lisää sapen eritystä. Tämä parantaa rasva-aineenvaihduntaa ja estää rasvan kertymistä maksaan. Rasvoittunut maksa on merkittävä ennenaikaisten karjasta poistojen syy!

Hintakilpailukykyinen: öljykasveista saatava KASVIPERÄINEN propyleeniglykoli on hinnaltaan kilpailukykyinen verrattuna kemianteollisuudesta peräisin olevaan propyleeniglykoliin. Kasviperäinen propyleeniglykoli ei ole yhtä altis suurille hinnannousuille tai -vaihteluille.

Ympäristöystävällinen ja eettinen: ei sisällä soijaa ja on GMO-vapaa. Öljykasviteollisuuden hyödyntäminen raaka-aineiseen luo tuotteelle pienen hiilijalanjäljen.

Annostus: Tiineyden loppuvaiheessa: 50-100 ml/eläin/pv 2-3 viikon ajan ennen poikimista. Poikimisen jälkeen ja ennen siemennystä: 200-300 ml/eläin/pv 5-6 päivän ajan heti poikimisen jälkeen (voidaan toistaa tarpeen mukaan ennen siemennystä) TAI 100-200 ml/eläin/pv poikimisesta tiinehtymiseen saakka.

 

RUMISTART GREEN -ESITE

Myyntipakkauksen koko  20 kg
Rehut
Nestemäinen Rehu Kyllä