text.skipToContent text.skipToNavigation
49226

Minimitilausmäärä: 15 KPL

Valio Tuuti® 1 äidinmaidonkorvike sopii ravinnoksi 0–6 kk ikäisille vauvoille lisämaidoksi tai jos imettäminen ei ole mahdollista. Äidinmaidonkorviketta käytettäessä on tärkeää noudattaa pakkauksessa mainittuja käyttöohjeita. Tärkeää! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Äidinmaidonkorviketta voi käyttää syntymästä alkaen äidinmaidon lisäksi tai korvaamaan äidinmaidon ensimmäisten 0-6 kuukauden ajan, jos imetys ei ole mahdollista. Pyydä ohjeita neuvolastasi ennen kuin alat käyttää äidinmaidonkorviketta.
Myyntipakkauksen koko  tukkupakkauksessa 15 kpl
Ainesosat Hera (tuore MAITO), vesi, rasvaton MAITO, laktoosi (MAITO), KERMA, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), KALAÖLJY, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), vitamiinit (A, D3, E, K, tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo, C), kivennäisaineet (kalsium, kalium, natrium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni, mangaani), inositoli, koliini. Tärkeää! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Kysy ohjeita neuvolastasi ennen kuin alat käyttää tuotetta. Jos äidinmaitoa ei ole riiittävästi tai lainkaan, voidaan Valio Tuuti® 1 äidinmaitokorviketta käyttää lapsen ravintona syntymästä alkaen.
Vitamiinit
A-vitamiini 60µg
B9-vitamiini 12µg
B12-vitamiini 0.2µg
B2-vitamiini 0.15mg
B1-vitamiini 0.08mg
B3-vitamiini 0.6mg
B6-vitamiini 0.06mg
B5-vitamiini 0.5mg
H-vitamiini 0.002mg
K-vitamiini 7µg
Kivennäisaineet
Natrium 20mg
Jodi 14µg
Kalsium 35mg
Kalium 75mg
Magnesium 4mg
Fosfori 24mg
Sinkki 0.5mg
Rauta 0.4mg
Kloridi 42mg
Fluoridi 10µg
Mangaani 10µg
Seleeni 2.5µg
Kupari 45µg
Ravitsemukselliset tiedot Väriaineeton
Säilöntäaineeton
Allergeenit Maito
Kala
Koostumustiedot
Rasvapitoisuus 3.5%
Koliini 18mg
Dokosaheksaeenihappo 15mg
Inositoli 4mg
Ravintosisältö
Energia 275kJ
Energia kcal 66kcal
Rasva 3.5g
josta tyydyttynyttä 1.4g
josta monityydyttymätöntä 0.8g
Hiilihydraatit 7.3g
josta sokereita 7.3g
Laktoosi 7.3g
Proteiini 1.2g
Käyttöohjeet KÄYTTÖOHJE: Varmista että pakkaus on ehjä. Ravista pakkausta. Käytä laimentamattomana. Tarjoa puhtaasta ja keitetystä tuttipullosta huoneenlämpöisenä tai lämmitä seuraavasti: -vesihauteessa omassa pakkauksessaan tai tuttipullossa -mikroaaltouunissa tuttipullossa ilman tuttia (HUOM! Pakkausta ei saa laittaa mikroaaltouuniin) -sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syöntilämpöistä. Koemaista aina ennen tarjoamista. Heitä kertaalleen lämmitetty, syömättä jäänyt tuote pois. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa käyttö- ja säilytysohjeita. VAROITUS! Varmista, että korkki tai sen alla oleva sinettirengas eivät ole lapsen ulottuvilla. Pieni korkki ja sinettirengas voivat olla vaarallisia alle 3-vuotiaille.
Säilytystiedot SÄILYTYS: Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 2 vuorokauden kuluessa. KIERRÄTYS: Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki ja korkki kartonkina.
Valmistaja
Valio Oy