text.skipToContent text.skipToNavigation
4926

Minimitilausmäärä: 15 KPL

Myyntipakkauksen koko  tukkupakkauksessa 15 kpl
Ainesosat hera (MAITO), MAITO, maissitärkkelys, maissijauho (3 %), kasviöljyt (auringonkukka, rypsi), laktoosi (MAITO), emulgointiaine (kasvirasvahappojen mono- ja diglyseridit), vitamiinit (A, D3, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, C), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi).
Vitamiinit
A-vitamiini 60µg
B9-vitamiini 10µg
B1-vitamiini 0.1mg
B3-vitamiini 0.8mg
B6-vitamiini 0.1mg
Kivennäisaineet
Natrium 20mg
Jodi 10µg
Kalsium 60mg
Sinkki 0.5mg
Rauta 0.7mg
Ravitsemukselliset tiedot Säilöntäaineeton
Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen)
Gluteeniton
Väriaineeton
Allergeenit Maito
Koostumustiedot
Rasvapitoisuus 2.8%
Ravintosisältö
Energia 320kJ
Energia kcal 75kcal
Rasva 2.8g
josta tyydyttynyttä 0.6g
Hiilihydraatit 11g
josta sokereita 6.4g
Proteiini 2g
Suola 0.05g
Ravintokuitua 0.1g
Käyttöohjeet KÄYTTÖOHJE: Velli on käyttövalmis sellaisenaan. Koemaista tuote aina ennen tarjoamista. Vellin voi lämmittää erillisessä astiassa ilman pakkausta. Älä laita pakkausta mikroon. Sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syöntilämpöistä. Heitä kertaalleen lämmitetty, syömättä jäänyt tuote pois. VINKKI: Avaamalla pakkauksen kulmat, saat puristettua tuotteen helpommin ulos pakkauksesta. VAROITUS: Varmista, että korkki tai sen alla oleva sinettirengas eivät ole lapsen ulottuvilla, sillä ne voivat olla vaarallisia alle 3-vuotiaille.
Säilytystiedot SÄILYTYS: Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 2 vuorokauden kuluessa. KIERRÄTYS: Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki ja korkki kartonkina.
Valmistaja
Valio Oy