Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Alkuperäisen suosikin rinnalle on tullut myös vähemmän suolainen versio, jossa on edelleen sama tuttu maku, vaikka suolaa juustossa on vain 0,9 %. Pienempi suolapitoisuus onnistuu, kun osa tavallisesta suolasta korvataan Valio ValSa® maitosuolalla eli maidon luontaisilla mineraaleilla. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita. Ohuen ohuet viipaleet sopivat erinomaisesti voileiville, lämpimiin leipiin, kuorruttamiseen tai sellaisenaankin syötäväksi. Saatavilla palana ja viipaleina.
| Myyntipakkauksen koko | tukkupakkauksessa 8 kpl |
|---|---|
| Ainesosat | pastöroitu MAITO, suola, maitomineraalisuola (MAITO), hapate. |
| Vitamiinit | |
| B12-vitamiini | 0.62µg |
| B2-vitamiini | 0.23mg |
| Kivennäisaineet | |
| Natrium | 380mg |
| Jodi | 60µg |
| Kalsium | 770mg |
| Kalium | 100mg |
| Sinkki | 3.2mg |
| Ravitsemukselliset tiedot | Lisäaineeton |
| Väriaineeton | |
| Laktoositon | |
| Säilöntäaineeton | |
| Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
| Allergeenit | Maito |
| Koostumustiedot | |
| Rasvapitoisuus | 29% |
| Ravintosisältö | |
| Energia | 1511kJ |
| Energia kcal | 364kcal |
| Rasva | 29g |
| josta tyydyttynyttä | 17g |
| josta monityydyttymätöntä | 0.5g |
| Hiilihydraatit | 0g |
| josta sokereita | 0g |
| Laktoosi | 0g |
| Proteiini | 25g |
| Suola | 0.9g |
Yleiset tuotetiedot
| Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
|---|---|
| Valmistaja |
Valio Oy
|