text.skipToContent text.skipToNavigation
33877
Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
Myyntipakkauksen koko   Tukkupakkauksessa 8 kpl
Ainesosat pastöroitu MAITO, suola, hapate, väri (E160b(ii) pinnassa).
Vitamiinit
B12-vitamiini 1.2µg
Kivennäisaineet
Natrium 720mg
Kalsium 750mg
Kalium 77mg
Fosfori 480mg
Sinkki 3.3mg
Ravitsemukselliset tiedot Laktoositon
Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen)
Ei lisättyjä sokereita
Säilöntäaineeton
Allergeenit Maito
Ravintosisältö
Energia 1516kJ
Energia kcal 365kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 17g
josta monityydyttymätöntä 0.5g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Laktoosi 0g
Proteiini 25g
Suola 1.8g
Säilytystiedot Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
Valmistaja
Valio Oy