Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
Myyntipakkauksen koko | Tukkupakkauksessa 8 kpl |
---|---|
Ainesosat | pastöroitu MAITO, suola, hapate, väri (E160b(ii) pinnassa). |
Vitamiinit | |
B12-vitamiini | 1.2µg |
Kivennäisaineet | |
Natrium | 720mg |
Kalsium | 750mg |
Kalium | 77mg |
Fosfori | 480mg |
Sinkki | 3.3mg |
Ravitsemukselliset tiedot | Laktoositon |
Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
Ei lisättyjä sokereita | |
Säilöntäaineeton | |
Allergeenit | Maito |
Ravintosisältö | |
Energia | 1516kJ |
Energia kcal | 365kcal |
Rasva | 29g |
josta tyydyttynyttä | 17g |
josta monityydyttymätöntä | 0.5g |
Hiilihydraatit | 0g |
josta sokereita | 0g |
Laktoosi | 0g |
Proteiini | 25g |
Suola | 1.8g |
Yleiset tuotetiedot
Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
---|---|
Valmistaja |
Valio Oy
|