text.skipToContent text.skipToNavigation
33880
Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
Myyntipakkauksen koko  tukkupakkauksessa 4 kpl
Ainesosat pastöroitu MAITO, suola, hapate, väri (E160b(ii) pinnassa).
Vitamiinit
B12-vitamiini 1.2µg
B2-vitamiini 0.27mg
Kivennäisaineet
Natrium 720mg
Kalsium 750mg
Kalium 77mg
Fosfori 480mg
Sinkki 3.3mg
Ravitsemukselliset tiedot Laktoositon
Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen)
Ei lisättyjä sokereita
Säilöntäaineeton
Allergeenit Maito
Koostumustiedot
Rasvapitoisuus 29%
Ravintosisältö
Energia 1516kJ
Energia kcal 365kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 17g
josta monityydyttymätöntä 0.5g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Laktoosi 0g
Proteiini 25g
Suola 1.8g
Säilytystiedot Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
Valmistaja
Valio Oy