Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
| Myyntipakkauksen koko | tukkupakkauksessa 4 kpl |
|---|---|
| Ainesosat | pastöroitu MAITO, suola, hapate, väri (E160b(ii) pinnassa). |
| Vitamiinit | |
| B12-vitamiini | 1.2µg |
| B2-vitamiini | 0.27mg |
| Kivennäisaineet | |
| Natrium | 720mg |
| Kalsium | 750mg |
| Kalium | 77mg |
| Fosfori | 480mg |
| Sinkki | 3.3mg |
| Ravitsemukselliset tiedot | Laktoositon |
| Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
| Ei lisättyjä sokereita | |
| Säilöntäaineeton | |
| Allergeenit | Maito |
| Koostumustiedot | |
| Rasvapitoisuus | 29% |
| Ravintosisältö | |
| Energia | 1516kJ |
| Energia kcal | 365kcal |
| Rasva | 29g |
| josta tyydyttynyttä | 17g |
| josta monityydyttymätöntä | 0.5g |
| Hiilihydraatit | 0g |
| josta sokereita | 0g |
| Laktoosi | 0g |
| Proteiini | 25g |
| Suola | 1.8g |
Yleiset tuotetiedot
| Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
|---|---|
| Valmistaja |
Valio Oy
|