Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen suussasulavasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin delien asiakkaat New Yorkissa. Alun perin trappistimunkkien kehittämien Saint Paulin -juustojen juuret ovat Ranskassa. Lapinlahdella juustomestarimme kypsyttävät sitä vähintään kolmen kuukauden ajan. Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös astetta parempiin voileipiin tai vaikkapa juustosalaattiin.
| Myyntipakkauksen koko | tukkupakkauksessa 8 kpl |
|---|---|
| Ainesosat | pastöroitu MAITO, suola, hapate, väriaine (E160b(ii) pinnassa). |
| Vitamiinit | |
| B12-vitamiini | 2.34µg |
| Kivennäisaineet | |
| Natrium | 560mg |
| Kalsium | 670mg |
| Kalium | 72mg |
| Fosfori | 420mg |
| Sinkki | 2.7mg |
| Ravitsemukselliset tiedot | Ei lisättyjä sokereita |
| Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
| Säilöntäaineeton | |
| Laktoositon | |
| Allergeenit | Maito |
| Koostumustiedot | |
| Rasvapitoisuus | 34% |
| Ravintosisältö | |
| Energia | 1649kJ |
| Energia kcal | 398kcal |
| Rasva | 34g |
| josta tyydyttynyttä | 20g |
| josta monityydyttymätöntä | 0.6g |
| Hiilihydraatit | 0g |
| josta sokereita | 0g |
| Laktoosi | 0g |
| Proteiini | 22g |
| Suola | 1.4g |
| Ravintokuitua | 0g |
| Polyoli | 0g |
| Tärkkelys | 0g |
Yleiset tuotetiedot
| Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
|---|---|
| Valmistaja |
Valio Oy
|