Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen suussasulavasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin delien asiakkaat New Yorkissa. Alun perin trappistimunkkien kehittämien Saint Paulin -juustojen juuret ovat Ranskassa. Lapinlahdella juustomestarimme kypsyttävät sitä vähintään kolmen kuukauden ajan. Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös astetta parempiin voileipiin tai vaikkapa juustosalaattiin.
Myyntipakkauksen koko | tukkupakkauksessa 8 kpl |
---|---|
Ainesosat | pastöroitu MAITO, suola, hapate, väriaine (E160b(ii) pinnassa). |
Vitamiinit | |
B12-vitamiini | 2.34µg |
Kivennäisaineet | |
Natrium | 560mg |
Kalsium | 670mg |
Kalium | 72mg |
Fosfori | 420mg |
Sinkki | 2.7mg |
Ravitsemukselliset tiedot | Ei lisättyjä sokereita |
Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
Säilöntäaineeton | |
Laktoositon | |
Allergeenit | Maito |
Koostumustiedot | |
Rasvapitoisuus | 34% |
Ravintosisältö | |
Energia | 1649kJ |
Energia kcal | 398kcal |
Rasva | 34g |
josta tyydyttynyttä | 20g |
josta monityydyttymätöntä | 0.6g |
Hiilihydraatit | 0g |
josta sokereita | 0g |
Laktoosi | 0g |
Proteiini | 22g |
Suola | 1.4g |
Ravintokuitua | 0g |
Polyoli | 0g |
Tärkkelys | 0g |
Yleiset tuotetiedot
Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
---|---|
Valmistaja |
Valio Oy
|