Valio Oltermanni® Port Salut on mieto ja täyteläinen, kypsytetty Port Salut -juusto. Sen maku on hieman tavallista kermajuustoa täyteläisempi ja rakenne aavistuksen pehmeämpi. Valio Oltermanni® Port Salut on suunniteltu maistumaan koko perheelle kuten muutkin Oltermanni® juustot. Se sopii erinomaisesti sekä leivän päälle että ruuanlaittoon. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita.
| Myyntipakkauksen koko | tukkupakkauksessa 11 kpl |
|---|---|
| Ainesosat | Pastöroitu MAITO, suola ja hapate |
| Vitamiinit | |
| B12-vitamiini | 2.32µg |
| Kivennäisaineet | |
| Natrium | 570mg |
| Kalsium | 590mg |
| Kalium | 48mg |
| Sinkki | 2.9mg |
| Rauta | 0mg |
| Ravitsemukselliset tiedot | Säilöntäaineeton |
| Ei lisättyjä sokereita | |
| Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
| Lisäaineeton | |
| Väriaineeton | |
| Laktoositon | |
| Allergeenit | Maito |
| Koostumustiedot | |
| Rasvapitoisuus | 33% |
| Ravintosisältö | |
| Energia | 1608kJ |
| Energia kcal | 388kcal |
| Rasva | 33g |
| josta tyydyttynyttä | 19g |
| josta monityydyttymätöntä | 0.6g |
| Hiilihydraatit | 0g |
| josta sokereita | 0g |
| Laktoosi | 0g |
| Proteiini | 22g |
| Suola | 1.5g |
Yleiset tuotetiedot
| Käyttöohjeet | Sopii leivänpäälle, ruoanlaittoon ja herkutteluun. |
|---|---|
| Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
| Valmistaja |
Valio Oy
|