Valio Oltermanni® Port Salut on mieto ja täyteläinen, kypsytetty Port Salut -juusto. Sen maku on hieman tavallista kermajuustoa täyteläisempi ja rakenne aavistuksen pehmeämpi. Valio Oltermanni® Port Salut on suunniteltu maistumaan koko perheelle kuten muutkin Oltermanni® juustot. Se sopii erinomaisesti sekä leivän päälle että ruuanlaittoon. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita.
Myyntipakkauksen koko | tukkupakkauksessa 11 kpl |
---|---|
Ainesosat | Pastöroitu MAITO, suola ja hapate |
Vitamiinit | |
B12-vitamiini | 2.32µg |
Kivennäisaineet | |
Natrium | 570mg |
Kalsium | 590mg |
Kalium | 48mg |
Sinkki | 2.9mg |
Rauta | 0mg |
Ravitsemukselliset tiedot | Säilöntäaineeton |
Ei lisättyjä sokereita | |
Kasvisruokavalioon soveltuva (laktovegetaarinen) | |
Lisäaineeton | |
Laktoositon | |
Allergeenit | Maito |
Koostumustiedot | |
Rasvapitoisuus | 33% |
Ravintosisältö | |
Energia | 1608kJ |
Energia kcal | 388kcal |
Rasva | 33g |
josta tyydyttynyttä | 19g |
josta monityydyttymätöntä | 0.6g |
Hiilihydraatit | 0g |
josta sokereita | 0g |
Laktoosi | 0g |
Proteiini | 22g |
Suola | 1.5g |
Yleiset tuotetiedot
Käyttöohjeet | Sopii leivänpäälle, ruoanlaittoon ja herkutteluun. |
---|---|
Säilytystiedot | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
Valmistaja |
Valio Oy
|